Početna konferencija

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Galeriji Pučkog otvorenog učilišta Novska, dana 4. veljače 2021. održana je početna konferencija projekta „Dom izvan doma“.

Početnoj konferenciji nazočili su predstavnici nositelja projekta Grada Novske: zamjenici gradonačelnika Grada Novske Marija Kušmiš i Siniša Kesić, te predstavnici partnerskih ustanova na projektu Martina Antolković Hršak, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Novska i Ivan Pušćenik ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Predstavnici partnerskih ustanova prigodnim riječima obratili su se nazočnima, te su između ostaloga istaknuli važnost uspostave poludnevnog boravka u gradu Novska, a u kojemu će se provoditi projektne aktivnosti s korisnicima.

Sadržaj projekta sudionicima početne konferencije prezentirala je voditeljica projekta Maja Vrban.

Na početnoj konferenciji su uz prethodno spomenute predstavnike Grada Novske i partnera fizički prisustvovali i članovi projektnoga tima, pročelnici upravnih odjela Grada Novske, direktori trgovačkih društava u vlasništvu Grada Novske, te ravnatelji ustanova čiji je osnivač Grad Novska.
U skladu s epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite RH za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom svi ostali zainteresirani sudionici imali su mogućnost praćenja online prijenosa početne konferencije putem platforme „Google meet“.

Početnu konferenciju popratila je Dorijana Kavčić, prevoditeljica znakovnog jezika za gluhe.