Sastanak i obilazak prostora

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dana 6. svibnja 2020. u prostorijama Gradske vjećnice Grada Novske održan je radni sastanak na kojemu su sudjelovali Marija Kušmiš, zamjenica gradonačelnika Grada Novske, predstavnici partnerskih ustanova: Ivan Pušćenik, ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik i Martina Antolković Hršak ravnateljica Centra za socijalnu skrb Novska, ravnateljica Razvojne agencije Grada Novske NORA-e Vida Iličić, Boženka Spahić, pročelnica, te članovi projektnog tima zaposlenice Grada Novske: financijski djelatnik Karolina Šimičić-Crnojević i administrativni djelatnik Maja Kveštak, Boris Špoljarić, predstavnik tvrtke Novokom d.o.o. i Ivona Pucić, arhitektica.

Radni sastanak održan je s ciljem međusobnog upoznavanja i koordiniranja sudionika koji će biti uključeni u provedbu projektnih aktivnosti.

Nakon održanog sastanka sudionici su posjetili prostor na adresi Trg Đure Szabe 7 u Novskoj, a koji će se preurediti za potrebe uspostave poludnevnog boravka koji će omogućiti djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, članovima obitelji djece i mladih, te stručnjacima koji rade s pripadnicima ciljnih skupina dnevno obitavanje u uvjetima komfornog, sigurnog i mirnog okruženja.